The CW bevestigd data voor jaarlijkse The Flash, Arrow en Supergirl crossover

Voor het vijfde seizoen op rij komen de Arrowverse-helden van The CW samen in een speciale crossover verhaallijn die meerdere afleveringen beslaat. Terwijl de cross-over van vorig jaar de helden naar Earth X bracht, gaat de verhaallijn van dit jaar naar Gotham City, een plaats die voorheen verboden terrein was voor The CW. Nu weten we wanneer de crossover zal plaatsvinden en wanneer we Batwoman zullen ontmoeten!

The CW heeft officieel aangekondigd dat het evenement van dit jaar zich over drie nachten zal ontvouwen, te beginnen met The Flash op zondag 9 december. Arrow zal het verhaal voortzetten op maandag 10 december, voordat het allemaal eindigt in Supergirl op dinsdag 11 december. DC’s Legends of Tomorrow doet dit jaar niet mee en Black Lightning moet nog een stevige band met de Arrowverse leggen. Er is een Batwoman tv-serie in ontwikkeling, hoewel we het personage nog in kostuum moeten zien.

Arrow en Supergirl crossover

Dit verhaal markeert Ruby Rose‘s debuut als Kate Kane, ook bekend als Batwoman. Hoewel Kate de nicht van Bruce Wayne is in het DC Universe, wordt van Batman niet verwacht dat hij binnenkort in dit verhaal of ergens anders in de Arrowverse verschijnt. Dat gezegd hebbende, Batman bestaat in deze wereld, en Oliver Queen noemde zijn naam vorig seizoen in Arrow.