The CW komt met reboot serie 4400

TL Thompson (Straight White Men), Cory Jeacoma (Power Book II: Ghost), Ireon Roach (School Girls; or the African Mean Girls Play), Derrick A. King (Call Your Mother) en nieuwkomer Autumn Best spelen de hoofdrollen in de serie 4400 (voorheen bekend als The 4400), The CW‘s reboot van de sci-fi-dramaserie uit 2004. Ze sluiten zich aan bij de eerder aangekondigde cast Joseph David-Jones en Khailah Johnson.

4400 serie

4400 serie

In de nieuwe versie keren 4400 over het hoofd geziene, ondergewaardeerde of anderszins gemarginaliseerde mensen die de afgelopen honderd jaar spoorloos zijn verdwenen, allemaal in een oogwenk terug. Ze zijn geen dag ouder geworden en hebben geen herinnering aan wat er met hen is gebeurd. Terwijl de regering zich haast om de potentiële dreiging te analyseren en het verhaal onder controle te houden, moeten de 4400 zelf worstelen met het feit dat ze zijn teruggestuurd met een paar… upgrades, en de toenemende kans dat ze allemaal om een ​​specifieke reden zijn teruggebracht.

4400 is afkomstig van Riverdale co-executive producer Ariana Jackson en Anna Fricke, die eerder de Walker, Texas Ranger reboot voor The CW maakten.

The 4400 is een Amerikaanse sciencefictionserie bedacht en geschreven door Scott Peters en René Echevarria. De hoofdrollen waren voor Joel Gretsch en Jacqueline McKenzie. The 4400 wordt geproduceerd door CBS Paramount Network Television in samenwerking met onder andere Sky Television voor Sky One.

De oorspronkelijke serie ging in première bij USA Network in 2004. Ze werd uiteindelijk na 4 seizoenen beëindigd met een cliffhanger.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter