The CW werkt aan nieuwe Arrowverse serie Superman & Lois

Vooruitlopend op de langverwachte première van Crisis on Infinite Earths, meldt TVLine dat The CW momenteel bezig is met het ontwikkelen van een Supergirl spin-off serie getiteld Superman & Lois, die zich concentreert op Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch‘s Clark Kent/Superman en Lois Lane. Hoechlin verscheen voor het eerst als de Man of Steel in de eerste twee afleveringen van Supergirl seizoen 2 en heeft de rol overgenomen in het cross-over Elseworlds.

De serie wordt de nieuwste lid van het Arrowverse na de aankondiging van de aanstaande Arrow spin-off Green Arrow & the Canaries. Superman & Lois is gemaakt door The Flash uitvoerend producent Todd Helbing. Het wordt uitvoerend geproduceerd door DC TV-universum maker Greg Berlanti, Sarah Schechter en Geoff Johns via hun Berlanti Productions-banner.

De serie is geschreven door Helbing en volgt het verhaal van ‘s werelds beroemdste superheld en de beroemde journalist terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die gepaard gaat met werkende ouders in de hedendaagse samenleving. In Elseworlds van vorig jaar werd onthuld dat Lois zwanger was van hun eerste kind.

Crisis on Infinite Earths begint op 8 december met Supergirl. Deel 2 is Batwoman op 9 december, voordat The Flash deel 3 vertoont op 10 december. Op 14 januari 2020 zullen Arrow en DC’s Legends of Tomorrow de cross-over afronden.