The CW werkt aan prequel serie Walker: Independence met Katherine McNamara

Bereid je voor om erachter te komen hoe Walker Walker werd in de nieuwe prequel serie Walker Independence, die officieel groen licht heeft gekregen op The CW. De spin-off speelt zich af aan het einde van de 19e eeuw. De hoofdrollen worden gespeeld door Katherine McNamara (Shadowhunters en Arrow) als Abby Walker, een welvarende Bostonian wiens echtgenoot voor haar ogen wordt vermoord door een paardendief terwijl ze op hun trektocht door het westen zijn. Op haar zoektocht naar wraak kruist ze het pad van Hoyt Rawlins (Matt Barr), een gokker en beminnelijke schurk op zoek naar een doel. Samen belanden ze in Independence, Texas, waar ze diverse en eclectische bewoners tegenkomen die vluchten voor hun moeilijke verleden en hun dromen najagen. Ze worstelen met de veranderende wereld om hen heen terwijl ze zelf agenten van verandering worden in een klein stadje waar niets is wat het lijkt.

Barr speelde ook Hoyt Rawlins, de beste vriend van Cordell Walker (Jared Padalecki) in ​​Walker, en het is nog niet duidelijk hoe die Hoyt zich verhoudt tot deze Hoyt, of hoe Abby verwant is met een van de Walkers.

Walker: Independence

De nieuwe serie zal een spin-off zijn van The CW-serie Walker met in de hoofdrol Jared Padalecki als Cordell Walker, wat een moderne reboot is van de serie Walker, Texas Ranger uit de jaren 90 met in de hoofdrol Chuck Norris. De reboot en prequel zijn gemaakt door Anna Fricke, producer en schrijver van andere series zoals Being Human, Minority Report en Wayward Pines.

Het script voor Walker: Independence is geschreven door Seamus Fahey, die samen met Fricke het verhaal schreef.

In de serie zijn er ook rollen voor Katie Findlay, Gabriela Quezada, Philemon Chambers, Lawrence Kao, Greg Hovanessian en Justin Johnson Cortez.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter