The Expendables 3 cast compleet

Wekelijks Twitterde Sylvester Stallone over een nieuwe toevoeging aan de cast van The Expendables 3. Gisteren zijn de opnames begonnen met een complete cast. Op het laatste moment zijn Kellan Lutz, Ronda Rousey, Victor Ortiz en Glen Powell aan de groep toegevoegd.

Iets meer dan een week geleden bleek dat Bruce Willis niet mee zou doen met de film. Niet lang daarna werd Mel Gibson aangetrokken als zijn vervanger. Hij speelt slechterik Conrad Stonebanks die samen met Barney (Stallone) de ‘Expendables’ heeft opgericht en nu wraak wil.

The Expendables 3 cast bestaat uit namen als Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas en Harrison Ford.

De actiefilm wordt geregisseerd door Patrick Hughes (Red Hill) op basis van een scenario door Creighton Rothenberger & Katrin Benedikt (Olympus Has Fallen) en Stallone. De opnames zijn begonnen in Bulgarije. De Amerikaanse première van The Expendables 3 staat gepland voor 15 november 2014.