The Eyes of Tammy Faye trailer met Jessica Chastain & Andrew Garfield

Searchlight Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende biopic-drama The Eyes of Tammy Faye van regisseur Michael Showalter, met in de hoofdrollen Academy Award-genomineerden Jessica Chastain en Andrew Garfield. De video belicht de opkomst en ondergang van Tammy Faye en Jim Bakker, een voormalig televangelistenpaar dat bekend stond als gastheer van The PTL Club van begin jaren 70 tot eind jaren 80. Bekijk de trailer hieronder.

The Eyes of Tammy Faye

Gebaseerd op de gelijknamige documentaire van Fenton Bailey en Randy Barbato, geeft de film een ​​intieme kijk op de buitengewone en bizarre opkomst, ondergang en verlossing van televisieevangelist Tammy Faye Bakker. In de jaren ’70 en ’80 groeiden Tammy Faye en haar man Jim Bakker op van een bescheiden begin om ‘s werelds grootste religieuze omroepnetwerk en themapark te creëren. Ze werden vereerd om hun boodschap van liefde, acceptatie en welvaart. Tammy Faye was legendarisch vanwege haar onuitwisbare wimpers, haar eigenzinnige zang en haar gretigheid om mensen uit alle lagen van de bevolking te omarmen. Het duurde echter niet lang voordat financiële ongepastheden, sluwe rivalen en schandalen hun zorgvuldig opgebouwde imperium omver wierpen.

In The Eyes of Tammy Faye spelen Oscar-genomineerde acteurs Jessica Chastain (The Help) als Tammy Faye Bakker en Andrew Garfield (The Social Network) samen met Emmy-winnaar Cherry Jones (The Handmaid’s Tale) als Tammy’s moeder Rachel, Vincent D’Onofrio (Daredevil) als Jerry Falwell, Sam Jaeger (Parenthood) als Roe Messner, Gabriel Olds als Pat Robertson, Mark Wystrach als Gary Paxton, Chandler Head als Young Tammy Faye en Fredric Lehne als Fred Grover.

De film is geregisseerd door Michael Showalter op basis van een scenario door Abe Sylvia.

De film zal op 23 september in de bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter