The Flintstones krijgen nieuwe animatieserie

Variety meldt dat The Flintstones een gloednieuwe animatieserie krijgen die officieel in ontwikkeling is bij Warner Bros. Animation. WB gaat samenwerken met Elizabeth Banks‘ Brownstone Productions voor de nieuwe serie, die wordt beschreven als “a primetime animated adult comedy series based on an original idea featuring characters from The Flintstones.”

Er is geen officieel netwerk gekoppeld aan de nieuwe serie, maar er zijn genoeg zenders waar The Flintstones een plekje kunnen krijgen.

The Flintstones is een komische serie over een prehistorisch gezin, bestaande uit de titulaire familie van Fred, Wilma en Pebbles, plus hun buren The Rubbles en een verscheidenheid aan prehistorische beesten die als huishoudelijke apparaten en gereedschappen fungeerden.

The Flintstones debuteerde in 1960 en was zes seizoenen lang te zien. Sindsdien zijn er verschillende spin-offs geweest en nieuwe series, waaronder The Pebbles and Bamm-Bamm Show, The Flintstone Comedy Hour, The New Fred and Barney Show, Fred and Barney Meet The Thing, The Flintstone Comedy Show en The Flintstone Kids.

De franchise werd eerder in 1994 op het grote scherm gebracht als een live-actiefilm en werd gevolgd door het vervolg The Flinstones in Viva Rock Vegas in 2000.