The Fosters vanaf 5 oktober op Videoland

De serie The Fosters is vanaf 5 oktober te zien op Videoland. Deze dramaserie volgt een multicultureel gezin met twee moeders en geadopteerde en biologische kinderen in de puberleeftijd.

The Fosters op Videoland

The Fosters is een dramaserie over een multicultureel gezin met twee moeders en geadopteerde en biologische kinderen in de puberleeftijd. Politieagente Stef Adams Foster en haar vrouw Lena Adams Foster, die werkt als conrector, hebben een hecht gezin dat bestaat uit Brandon, Stefs biologische zoon uit haar vorige huwelijk, en de geadopteerde tweeling Mariana en Jesus. Onlangs hebben ze zoon Jude geadopteerd. Zijn zus Callie wil ook geadopteerd worden, maar dat wordt bemoeilijkt door haar verleden.

De hoofdrollen worden gespeel door Teri Polo, Sherri Saum, Jake T. Austin, Hayden Byerly, David Lambert, Maia Mitchell, Danny Nucci, Cierra Ramirez, Noah Centineo.

The Fosters liep vijf seizoenen en kreeg daarna nog de spin-off Good Trouble. Cierra Ramirez en Maia Mitchell speelden de hoofdrollen. De serie ging begin 2019 in première op Freeform. In januari 2020 bestelde Freeform zelfs een derde seizoen.

The Fosters zal vanaf 5 oktober te zien zijn op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter