The Good Doctor seizoen 4 vanaf 8 februari op Videoland

The Good Doctor seizoen 4 verschijnt vanaf 8 februari bij Videoland. Je kunt hieronder alvast de trailer bekijken. Het vierde seizoen heeft door de coronaepidemie vertraging opgelopen. De epidemie speelt ook een grote rol in het verhaallijn van het nieuwe seizoen.

The Good Doctor seizoen 4

The Good Doctor seizoen 4

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt in The Good Doctor het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis. Alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, daagt zijn enige aanhanger Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Shaun moet harder werken dan hij ooit heeft gedaan.

In de eerste aflevering van seizoen 4 behandelt Dr. Shaun Murphy een patiënt met een ziekte die niet alleen onvoorspelbaar van aard is, maar ook anders dan alles wat hij of het team in San Jose St. Bonaventure ooit eerder heeft gezien. Naarmate veiligheidsprotocollen en quarantaines toenemen als gevolg van de wereldwijde pandemie, zal de nieuwe relatie van Lea en Shaun op de proef worden gesteld; en Dr. Alex Park maakt zich klaar om terug te verhuizen naar Phoenix, Arizona om dichter bij zijn familie te zijn. Ondertussen navigeert dr. Morgan Reznick haar weg door de kliniek na haar vertrek uit het operatieteam en brengt ze zichzelf en verschillende personeelsleden onbewust in gevaar.

In de hoofdrol zien we Golden Globe-genomineerde Freddie Highmore (Bates Motel). Andere rollen zijn er voor Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Richard Schiff, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Paige Spara.

The Good Doctor werd bedacht door David Shore, bekend van de ziekenhuisserie House. Het drama werd begin dit jaar verlengd met een vierde seizoen, waarin Shaun en zijn collega’s te maken krijgen met de covid-pandemie.

The Good Doctor seizoen 4 is vanaf 8 februari  2021 te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter