The Good Doctor seizoen 5 vanaf 7 februari op Videoland

The Good Doctor seizoen 5 is vanaf 7 februari 2022 te zien bij Videoland. In het vijfde seizoen van David Shore’s succesvolle medische drama staat Shaun (Freddie Highmore) op het punt te gaan trouwen met Lea (Paige Spara). Bekijk hieronder alvast de trailer.

De trailer van The Good Doctor seizoen 5 belicht de gebeurtenissen na de finale van vorig seizoen, waar Lea Shaun vroeg om met haar te trouwen. De video toont enkele van de problemen die het verloofde stel zal doormaken als ze proberen hun perfecte bruiloft te plannen.

The Good Doctor seizoen 5 op Videoland

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt in The Good Doctor het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis. Alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, daagt zijn enige aanhanger Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Shaun moet harder werken dan hij ooit heeft gedaan.

In de hoofdrol zien we Golden Globe-genomineerde Freddie Highmore (Bates Motel). Andere rollen zijn er voor Hill Harper, Richard Schiff, Will Yun Lee, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Paige Spara, Bria Samoné Henderson, Noah Galvin, Osvaldo Benavides.

The Good Doctor werd bedacht door David Shore, bekend van de ziekenhuisserie House.

The Good Doctor seizoen 5 is vanaf 7 februari te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter