The Good Doctor seizoen 6 aangekondigd!

AMC heeft The Good Doctor seizoen 6 aangekondigd. Dit nieuws komt nog voordat het vijfde seizoen ten einde komt. De serie is afkomstig van uitvoerend producent en showrunner David Shore en met Freddie Highmore als Dr. Shaun Murphy. Sezoen 5 wordt momenteel wekelijks uitgezonden. In Nederland is de serie The Good Doctor weklelijks te zien bij Videoland.

Hoewel ABC bevestigde dat seizoen 6 van The Good Doctor eraan komt, kwam er geen officiële premièredatum bij de aankondiging. Op basis van wanneer de afgelopen seizoenen zijn begonnen, is het waarschijnlijk dat seizoen 6 in september 2022 in première gaat. Het enige seizoen dat niet in september begon, was seizoen 4, dat werd uitgesteld tot november vanwege de COVID-pandemie.


The Good Doctor seizoen 6

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt in The Good Doctor het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis. Alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, daagt zijn enige aanhanger Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Shaun moet harder werken dan hij ooit heeft gedaan.

In de hoofdrol zien we Golden Globe-genomineerde Freddie Highmore (Bates Motel). Andere rollen zijn er voor Hill Harper, Richard Schiff, Will Yun Lee, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Paige Spara, Bria Samoné Henderson, Noah Galvin, Osvaldo Benavides.

The Good Doctor werd bedacht door David Shore, bekend van de ziekenhuisserie House.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter