The Good Fight seizoen 5 vanaf 11 september op Videoland

The Good Fight seizoen 5 is vanaf 11 september te zien op Videoland. De serie is een spin-off van de serie The Good Wife. Hoofdrolspeelster Christine Baranski speelde in deze serie ook de rol van Diane Lockhart. Bekijk hieronder alvast de trailer.

The Good Fight seizoen 5 op Videoland

Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen. Ze sluit zich aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christine Baranski, Rose Leslie, Cush Jumbo, Erica Tazel, Sarah Steele, Justin Bartha, Delroy Lindo, Nyambi Nyambi, Michael Boatman, Audra McDonald, Paul Guilfoyle, Bernadette Peters.

The Good Fight is een juridisch drama geproduceerd voor CBS’s streamingdienst CBS All Access (later Paramount+). Het is de eerste originele scriptserie van het platform. De serie, gemaakt door Robert King, Michelle King en Phil Alden Robinson, is een spin-off en vervolg op The Good Wife, gemaakt door de Kings. Het eerste seizoen ging in première op 19 februari 2017.

Het is uitvoerend geproduceerd door Robert King, Michelle King, Ridley Scott, David W. Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy en Alison Scott. Het vijfde seizoen van The Good Fight ging in première op 24 juni 2021. In juli 2021 werd de serie verlengd voor een zesde seizoen.

The Good Fight seizoen 5 is vanaf 11 september te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter