The Good Karma Hospital seizoen 4 vanaf 17 juli op BBC First

The Good Karma Hospital seizoen 4 is vanaf 17 juli 2022 te zien op BBC First. Het vierde seizoen werd eerder dit jaar al uitgezonden op het Britse ITV. Bekijk hieronder een trailer.

The Good Karma Hospital seizoen 4

In een kustplaats in het tropische Zuid-India komt de jonge dokter Ruby Walker aan bij het vervallen Good Karma Hospital om zich aan te sluiten bij een team van toegewijde maar overwerkte medici. Gerund door de lekker excentrieke Engelse Lydia Fonseca, is dit kleine, vindingrijke ziekenhuis met veel te weinig budget het hart van de lokale bevolking. Het is meer dan een medische post – het is een thuis.

In seizoen vier wordt de gepassioneerde en openhartige Lydia gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar complexe verleden wanneer Greg dreigt te worden uitgezet. Ondertussen worstelt de geliefde Ruby Walker met haar onzekere toekomst na het plotselinge vertrek van Gabriel Varma.

De hoofdrollen worden gespeeld door Amanda Redman, Amrita Acharia, James Floyd, Neil Morrissey, Darshan Jariwala, Phyllis Logan.

The Good Karma Hospital is een Britse dramaserie van de zender ITV. De reeks werd ontwikkeld door Dan Sefton (bekend van series als Delicious en Trust Me) en ging in première op 5 februari 2017.

The Good Karma Hospital seizoen 4 is vanaf 17 juli te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter