The Grand Tour Presents: a Massive Hunt op Amazon Prime

Het trio James May, Richard Hammond en Jeremy Clarkson is terug! Na The Grand Tour Seamen, dit keer met een The Grand Tour Special in Madagascar. The Grand Tour Presents: a Massive Hunt is vanaf 18 december te zien bij Amazon Prime video! Bekijk hieronder de trailer.

The Grand Tour Presents: a Massive Hunt

Na hun avonturen in het water van de Mekong komt het trio terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar. Samen met drie sportauto’s zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige road trip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op ‘s werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Maar, een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto’s ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

The Grand Tour: A Massive Hunt verschijnt 18 december bij Amazon Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter