The Greatest Showman 2 in ontwikkeling met Hugh Jackman

The Greatest Showman was de verrassingshit van 2017. De film gooide onder critici geen hoge ogen, maar was wel een hit aan de box office en bracht meer dan $430 miljoen op. Nu heeft regisseur Michael Gracey onthuld dat hij en hoofdrolspeler Hugh Jackman aan The Greatest Showman 2 werken. Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat Jackman een enthousiaste uitvoering gaf van The Greatest Show tijdens de Brit Awards.

Gracey bevestigde aan The Sun dat discussies rond een vervolg begonnen waren:

“When a movie becomes as big a success as this, it’s only natural there is demand for a sequel. So those discussions have started and we are working on one right now.”

The Greatest Showman met Oscar genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum.

Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is voorzien van de muziek van Oscar winnaars Benj Pasek en Justin Paul (La La Land). De overige rollen worden vertolkt door Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron en Rebecca Ferguson.