The Grid vanaf 16 februari op Disney Plus

De miniserie The Grid uit 2004 is vanaf 16 februari te zien op Disney Plus. In de reeks wordt Londen aangevallen door een groep moslim-terroristen en een speciaal team van Britten en Amerikanen krijgt de opdracht om deze groep op te pakken.

The Grid op Disney Plus

Londen wordt aangevallen door een groep moslim-terroristen en een speciaal team van Britten en Amerikanen krijgt de opdracht om deze groep op te pakken. Het team bestaat uit de Amerikanen Maren Jackson, Max Canary en Raza Michaels en de Britten Derek Jennings en Emily Tuthill. Centraal staat de emotionele schade van de slachtoffers van terrorisme, maar ook van de bestrijders daarvan.

The Grid is een dramaserie uit 2004, mede geproduceerd door de BBC, Fox TV Studios en Carnival Films. Het werd uitgezonden op TNT in de VS en op BBC Two in het VK.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dylan McDermott, Julianna Margulies, Tom Skerritt, Piter Marek, Bernard Hill, Jemma Redgrave, James Remar, Alki David, Barna Moricz, Silas Carson.

The Grid is vanaf 16 februari 2022 te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter