The Handmaid’s Tale seizoen 1 t/m 3 vanaf 5 augustus op FOX

The Handmaid’s Tale komt terug op FOX. Om je alvast klaar te stomen voor seizoen 4 zijn er vanaf vrijdag 5 augustus om 20:00 uur dubbele afleveringen te zien van seizoen 1 t/m 3 van The Handmaid’s Tale.

The Handmaid’s Tale op FOX 

De dystopische dramaserie The Handmaid’s Tale speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. In de totalitaire staat Gilead zijn vrouwen staatseigendom. De weinige vruchtbare vrouwen moeten als dienstmaagd kinderen baren. Dit is ook het lot van June. Haar missie is: overleven en haar afgenomen dochter terugvinden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd en Max Minghella.

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood en werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu, in april 2018 begon het tweede seizoen en het derde seizoen is sinds 5 juni 2019 te zien.

The Handmaid’s Tale seizoen 1 t/m 3 is vanaf 5 augustus 2022 te zien op FOX met een dubbele aflevering. Er wordt hiermee toegewerkt naar de tv-première van het vierde seizoen in november.

In Nederland gaat op 15 september seizoen 5 in première bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter