The Last Bus vanaf 21 juli te zien in de bioscoop

The Last Bus is vanaf donderdag 21 juli 2022 in de bioscoop te zien. In de hoofdrol zien we Timothy Spall als een oudere heer die het hele Verenigd Koninkrijk afreist om de as van zijn overleden vrouw uit te strooien. Bekijk hieronder de trailer.

The Last Bus

The Last Bus

The Last Bus neemt je mee op de reis van de 90-jarige weduwnaar Tom Harper (Timothy Spall) van zijn woonplaats van de laatste vijftig jaar – een afgelegen dorp in het noorden van Schotland – terug naar zijn geboorteplaats – dichtbij het meest zuidelijke punt van Engeland. In een strijd tegen de tijd, zijn leeftijd en het lot, begint Tom onverschrokken aan deze lange reis met zijn gratis buspas met als doel een belofte aan zijn vrouw Mary (Phyllis Logan) na te komen. The Last Bus is een hartverwarmende film over liefde en verlies. Een film die ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn – we’re all on this ride together.

De hoofdrollen worden gespeeld door Timothy SpallPhyllis Logan, Brian Pettifer, Ben Ewing, Natalie Mitson.

De film is geregisseerd door Gillies MacKinnon op basis van een scenario door Joe Ainsworth.

The Last Bus draait vanaf 21 juli 2022 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter