The Ledge vanaf 12 mei 2022 in de Nederlandse bioscoop

The Ledge is een rotsklimavontuur waarin een tocht van twee vrienden verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. The Ledge is vanaf donderdag 12 mei 2022 in de bioscoop te zien. Bekijk hieronder een trailer.

The Ledge

The Ledge

Een klimavontuur van twee vriendinnen verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. Nadat Kelly de moord op haar beste vriendin op camera heeft vastgelegd, wordt ze het volgende doelwit van een groep vrienden die voor niets uit de weg gaan om het bewijsmateriaal en iedereen die hen tegenwerkt te vernietigen. Vrezend voor haar leven begint ze aan een verraderlijke klim op een steile bergwand. Haar overlevingsinstinct wordt zwaar op de proef gesteld wanneer ze op slechts enkele meters afstand vast komt te zitten met de moordenaars.

De hoofdrollen worden gespeeld door Brittany Ashworth, Anaïs Parello, Ben Lamb, Nathan Welsh, Louis Boyer.

De regie is in handen van Howard J. Ford gebaseerd op een scenario door Tom Boyle.

The Ledge is vanaf donderdag 12 mei 2022 in de bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter