The Long Call vanaf 2 april op NPO 2

Vanaf 2 april 2022 is de vierdelige misdaadserie The Long Call te zien op NPO 2, met elke week een dubbele aflevering. De reeks volgt Detective Matthew Venn wanneer hij terug keert naar de evangelische community, waar hij opgroeide om zijn vaders begrafenis bij te wonen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Long Call

Detective inspecteur Matthew Venn keert terug naar een kleine gemeenschap in Noord Devon om daar met zijn partner te gaan wonen. Matthew is hier twintig jaar geleden weggegaan, nadat hij was verstoten door zijn familie, die deel uitmaakt van een streng-religieuze gemeenschap in het gebied. Ook is hij teruggekomen om de begrafenis van zijn vader bij te wonen. Wanneer een schokkende moord plaatsvindt, leidt Matthew het onderzoek. Iedereen in Devon blijkt de nodige geheimen te hebben.

The Long Call is een Britse misdaaddramaserie ontwikkeld door Kelly Jones en Silverprint Pictures, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2019 van Ann Cleeves. Het ging in première op ITV in het Verenigd Koninkrijk op 25 oktober 2021 en werd na uitzending internationaal uitgebracht als BritBox-origineel. De serie is afkomstig van Kelly Jones, bekend van Des.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ben Aldridge, Declan Bennett, Siobhán Cullen, Anita Dobson, Dylan Edwards, Sarah Gordy, Aoife Hinds, Pearl Mackie, Neil Morrissey, Amit Shah, Martin Shaw, Juliet Stevenson, Alan Williams.

The Long Call is vanaf 2 april 2022 te zien op NPO 2, met elke week een dubbele aflevering.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter