The Lost Symbol serie in Nederland vanaf 17 januari op Net5

Robert Langdon is terug! Als jij je afvraagt wanneer de serie The Lost Symbol in Nederland op de tv te zien is dan hebben we goed nieuws! Dan Brown’s The Lost Symbol serie is vanaf 17 januari 2022 te zien op Net5. Bekijk hieronder alvast een trailer.

De serie ging 16 september 2021 in première op streamingplatform Peacock en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Brown, auteur van The Da Vinci Code en Angels & Demons. Ashley Zukerman speelt de titelrol, die werd gespeeld door Oscarwinnaar Tom Hanks in de Robert Langdon filmtrilogie.

The Lost Symbol serie in Nederland op tv

In The Lost Symbol volgen we professor Langdon die een rits dodelijke puzzels moet oplossen. Zijn mentorfiguur is namelijk ontvoerd en het centrum van een angstaanjagende wereldwijde samenzwering. De serie is gebaseerd op Dan Brown‘s thriller The Lost Symbol uit 2009, het derde boek uit de Robert Langdon-serie.

De hoofdrollen worden gespeel door Ashley Zukerman, Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp.

Daniel Cerone (The Blacklist, Dexter) is schrijver en uitvoerend producent van de serie. Brown is uitvoerend producent samen met Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Samie Falvey en Anna Culp. Imagine Television Studios, CBS Television Studios en Universal Television zullen produceren.

Howard regisseerde alle drie de filmadaptaties van Browns romans – The Da Vinci Code, Angels & Demons, en Inferno – waarin Tom Hanks de hoofdrol speelde als Langdon. The Lost Symbol was oorspronkelijk bedoeld om te worden verfilmd, maar uiteindelijk werd besloten om in plaats daarvan met Inferno door te gaan. De filmserie heeft een brutowinst van bijna $1,5 miljard wereldwijd.

De serie The Lost Symbol is vanaf 17 januari 2022 om 20:30 uur te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter