The Loudest Voice vanaf 9 oktober op NPO Plus

The Loudest Voice is vanaf 9 oktober ook te zien op de NPO. De miniserie verschijnt 9 oktober in zijn geheel op NPO Plus en is vanaf 23 oktober wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De serie is gebaseerd op het leven en carrière van Roger Ailes, gespeeld door Russell Crowe. We zien de opkomst en ondergang van Ailes, die bij CNBC wordt ontslagen, waarna Rupert Murdoch hem inhuurt om het conservatieve Fox News op te zetten.

The Loudest Voice op NPO Plus

De serie is gebaseerd op uitgebreide rapportage door Gabriel Sherman voor zijn bestseller, The Loudest Voice in the Room. De serie heeft hoofdrollen voor Academy Award en Golden Globe-winnaar Russell Crowe (Gladiator, A Beautiful Mind), Naomi Watts, Sienna Miller, Seth MacFarlane, Simon McBurney en Annabelle Wallis.

The Loudest Voice gaat over Roger Ailes, de ex-voorzitter van het FOX News kanaal. De serie zal vooral focussen op de laatste tien jaar, waarin Ailes betwistbaar de de facto leider van de Republikeinse partij werd. Er zullen ook flashbacks zijn naar grote momenten uit het leven van Ailes, zoals een ontmoeting met Richard Nixon dat Ailes’ politieke carrière in stand zette en de beschuldigingen van seksuele intimidatie die zijn carrière bij FOX News tot een eind bracht.

De gelimiteerde serie wordt verteld door meerdere gezichtspunten en wil een licht werpen op de psychologie die het politieke proces van bovenaf stuurt. Sherman schreef mee aan de eerste aflevering samen met Oscarwinnaar Tom McCarthy (Spotlight). Voor het primaire bronnenmateriaal, The Loudest Voice in the Room, interviewde Sherman meer dan 600 mensen.

Crowe dient ook als een uitvoerend producent van de serie. Emmy-genomineerde Kari Skogland (The Handmaid’s Tale) regisseert de eerste twee afleveringen en fungeert als uitvoerende producent.

The Loudest Voice is vanaf 9 oktober te zien op NPO Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter