The Lovebirds trailer met Kumail Nanjiani & Issa Rae

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Lovebirds met in de hoofdrollen Kumail Nanjiani (The Big Sick, Little America, The Twilight Zone) en Issa Rae (Insecure, Little, The Hate U Give). Bekijk de trailer en poster hieronder.

The Lovebirds

Kumail Nanjiani en Issa Rae spelen een stel: Jibran en Leilani. Ze ervaren een allesbepalend moment in hun relatie wanneer ze tijdens een avondje uit onopzettelijk worden meegezogen in een levensgevaarlijk mysterie. Terwijl ze hun namen proberen te zuiveren, komen ze van de ene extreme en hilarische situatie in de andere terecht en moeten ze erachter zien te komen hoe ze – net als hun relatie – de avond levend door kunnen komen.

Andere rollen zijn er voor Paul Sparks (House of Cards), Anna Camp (Pitch Perfect trilogie) en Kyle Bornheimer (Marriage Story). De film is geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick) en geschreven door Aaron Abrams (The Go-Getters) en Brendan Gall (Blindspot, The Go-Getters) op basis van een verhaal van Martin Gero. Tom Lassally, Oly Obst, Todd Shulman, Jordana Mollick en Gero zullen produceren, met Nanjiani, Rae en Showalter alle als uitvoerende producenten.

The Lovebirds draait vanaf 30 april in de Nederlandse bioscopen.