The Masked Singer Oud en Nieuw Special keert terug

Voor wie geen genoeg kan krijgen van The Masked Singer hebben we goed nieuws. RTL kondigt namelijk een The Masked Singer Oud en Nieuw Special aan, die in een volledig nieuw jasje is gestoken. Vorig jaar werd deze serie gewonnen door Edsilia Rombley, die schuilging in het pak van de Champagne. Waar de speciale versie vorig jaar op oudejaarsavond werd beslist, horen we de uitslag nu op Nieuwjaarsdag. Vaste panelleden Buddy Vedder, Gerard Joling, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver doen opnieuw hun best om de identiteit van de karakters te achterhalen.

The Masked Singer Oud en Nieuw special

De vijf feestelijke karakters die we kennen van vorig jaar – Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne – zijn terug, gepimpt en nemen het deze avond tegen elkaar op tijdens spetterendesolo’s, duetten en groepacts. Naast deze vijf karakters doet één nieuwkarakter zijn intrede, namelijk de Kerstboom. De panelleden doen wederom hun uiterste best om de identiteit te achterhalen van de BN’ers die schuilgaan achter de maskers. Nieuw dit jaar is dat de spectaculaire show over twee avonden verdeeld is. Op oudjaarsavond gaan zes karakters van start, waarvan er diezelfde avond nog twee afvallen en onthuld worden. Op nieuwjaarsdag is de spectaculaire finale en onthulling van de laatste vierkarakters te zien.

The Masked Singer Oud en Nieuw Special 2021 is op vrijdag 31 december om 20:30 uur en 23:30 uur te zien bij RTL 4.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter