The Mitchells vs. The Machines vanaf 30 april op Netflix

Slechts twee maanden nadat ze de wereldwijde rechten verkregen op de door Phil Lord en Christopher Miller geproduceerde animatiefilm, heeft Netflix op Twitter een ​​premièredatum vrijgegeven voor The Mitchells vs. The Machines (voorheen bekend onder de titel Connected)! Bovendien onthulde het streamingplatform een ​​hoop nieuwe stemacteurs die zich bij het ensemble voegde, waaronder Fred Armisen, Charlyne Yi, Sasheer Zamata, Jay Pharoah, Chrissy Teigen en nog veel meer.

The Mitchells vs. The Machines

The Mitchells vs. The Machines (in het Nederlands De Mitchells tegen de Machines) is een originele animatiekomedie van regisseur Mike Rianda (Gravity Falls) en producenten Phil Lord en Christopher Miller (Spider-Man: Into the Spider-Verse, The Lego Movie), over de worsteling van een alledaags gezin terwijl technologie toeneemt over de hele wereld!

Als het creatieve buitenbeentje Katie Mitchell (met de stem van Abbi Jacobson) aangenomen wordt op de filmacademie, dwarsboomt haar vader Rick (stem van Danny McBride) haar plannen om naar deze nieuwe school te vliegen. Deze echte ‘family man’ heeft intussen al geregeld dat het hele gezin nog één keer samen iets onderneemt. Rick neemt Katie, haar broertje Aaron (stem van Mike Rianda), hun over-optimistische moeder (stem van Maya Rudolph) en de vrolijke mopshond Monchi mee op roadtrip. Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten waar mensen zo verslingerd aan zijn – van telefoons tot aan een nieuwe serie robots – in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden!

De stemmencast bestaat uit namen als Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric André, Fred Armisen, Beck Bennett, Chrissy Teigen, John Legend, Charlyne Yi, Conan O’Brien, Sasheer Zamata, Elle Mills, Jay Pharoah, Alex Hirsch, Griffin McElroy.

The Mitchells vs The Machines is vanaf 30 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter