The Morning Show seizoen 2 trailer

Apple TV Plus heeft de eerste trailer vrijgegeven voor The Morning Show seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Het tweede seizoen gaat 17 september van start. Dat is bijna twee jaar na het debuut. Na het goed ontvangen eerste seizoen wilde de streamingservice zo snel mogelijk van start gaan met de productie van seizoen 2, tot het coronavirus roet in het eten gooide.

The Morning Show seizoen 2 trailer

De serie volgt het leven van de mensen die voor het ochtendgloren wakker worden en de ochtend talkshows op tv brengen. Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat uitstekende tv-beoordelingen heeft en waarvan wordt aangenomen dat het het gezicht van de Amerikaanse televisie heeft veranderd. Nadat haar partner voor 15 jaar, Mitch Kessler, is ontslagen vanwege seksueel wangedrag, vecht Alex om haar baan als top nieuwslezer te behouden. Hiervoor moet ze de rivaliteit aangaan met Bradley Jackson, een aspirant-journalist die de plaats van Alex wil innemen.

The Morning Show heeft rollen voor Steve Carell (Beautiful Boy, Welcome to Marwen), Jennifer Aniston (Murder Mystery), Reese Witherspoon (Big Little Lies), Billy Crudup, Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror), Nestor Carbonell (The Dark Knight), Mark Duplass (Big Mouth) en Jack Davenport. Seizoen 2 introduceert nieuwe castleden, waaronder Hasan Minhaj en Julianna Marguiles.

De serie is geïnspireerd op Brian Stelter’s boek Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV en is gemaakt door Michael Ellenberg (The Leftovers) met Kerry Ehrin als schrijver van de serie. De reeks zal bestaan uit 10 afleveringen.

The Morning Show seizoen 2 verschijnt 17 september 2021 op Apple TV Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter