The Mosquito Coast trailer met Justin Theroux & Melissa George

Apple TV+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie-adaptatie van The Mosquito Coast, gebaseerd op de bestverkochte roman van auteur Paul Theroux met dezelfde naam. De adaptatie van zeven afleveringen zal op vrijdag 30 april in première gaan, gevolgd door elke vrijdag nieuwe afleveringen op Apple TV+. Bekijk de trailer van The Mosquito Coast hieronder!

In de video zien we Allie Fox (Justin Theroux) terwijl hij vlucht met zijn gezin om hen te beschermen tegen de overheid. Het verbergen ervan wordt echter moeilijker wanneer hun twee kinderen moeite hebben om hun huidige situatie te begrijpen en zich aan te passen.

The Mosquito Coast serie

The Mosquito Coast vertelt een aangrijpend avontuur en karakterdrama over de gevaarlijke reis van de radicale idealist en briljante uitvinder Allie Fox, terwijl hij met zijn familie vertrekt naar Mexico als ze plotseling op de vlucht moeten voor de Amerikaanse regering. Bij elke wending van hun avontuur worden ze geconfronteerd met toenemende bedreigingen en intensievere morele keuzes waar geen weg meer uit is.

De serie wordt geleid door Justin Theroux. Hij wordt vergezeld door Golden Globe-genomineerde Melissa George (The Eddy, Triangle), Logan Polish (The Astronaut Farmer), Gabriel Bateman (Lights Out, Child’s Play) en Kimberly Elise (Ad Astra, Hit the Floor).

The Mosquito Coast serie is ontwikkeld voor televisie door Neil Cross (Luther) en wordt uitvoerend geproduceerd door Cross en Rupert Wyatt, die ook als regisseur fungeert. Uitvoerende producenten zijn Paul en Justin Theroux, Edward L. CmDonnell en Alan Gasmer van Veritas Entertainment Group, Peter Jaysen en Bob Bookman, en Freemantle Production heeft de serie geproduceerd.

Het boek werd eerder bewerkt door regisseur Peter Weir in 1986 en zag Harrison Ford in de hoofdrol.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter