The Nevers vanaf 12 april bij Ziggo Movies & Series

The Nevers is vanaf 12 april te zien op Ziggo Movies & Series (XL). De reeks draait om een groep Victoriaanse vrouwen met speciale krachten en werd bedacht door The Avengers en Firefly-kopman Joss Whedon. Je kunt de trailer van The Nevers alvast hieronder bekijken.

 

The Nevers bij Ziggo Movies & Series

Londen, eind van de 19e eeuw. Een groepje Victoriaanse vrouwen die over allerlei mysterieuze krachten beschikken staan bekend als de Touched. Onder hen zijn de vrijgevochten Amalia True en haar beste vriendin, de briljante uitvinder Penance Adair. Ze krijgen steeds weer te maken met de autoriteiten en ook de rest van de samenleving die de Touched als een groot gevaar zien. Hierdoor hebben Amalia en haar medestanders veel vijanden.

Hoofdrollen zijn er voor Ann Skelly, Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost en Ben Chaplin.

The Nevers is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Joss Whedon, uitvoerend geproduceerd door Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson en Philippa Goslett.

The Nevers is vanaf 12 april wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter