The Old Man vanaf 28 september op Disney Plus Nederland

De serie The Old Man is in Nederland vanaf 28 september te zien op Disney Plus. Eerder dit jaar werd de reeks uitgezonden door FX in de Verenigde Staten. De zevendelige serie The Old Man gaat over Dan Chase (Jeff Bridges) die tientallen jaren geleden onderdook voor de CIA en zich sindsdien schuil houdt op een afgelegen plek. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Old Man op Disney Plus Nederland

Dan Chase is een voormalige CIA officier. Een tiental jaar geleden verliet hij de CIA en verdween om volledig onzichtbaar verder te leven. Wanneer er een huurmoordenaar arriveert die Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zich met zijn verleden moet verzoenen om zijn toekomst te verzekeren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeff Bridges, John Lithgow, E. J. Bonilla, Bill Heck, Leem Lubany, Alia Shawkat, Gbenga Akinnagbe, Amy Brenneman.

The Old Man is een Amerikaanse dramathriller-televisieserie gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2017 van Thomas Perry. Het werd ontwikkeld door Jonathan E. Steinberg en Robert Levine en ging op 16 juni 2022 in première op FX. Het eerste seizoen bestaat uit zeven afleveringen. Na de première werd The Old Man seizoen 2 al aangekondigd.

The Old Man is vanaf 28 september 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter