The Pembrokeshire Murders vanaf 2 oktober te zien op NPO 2

Vanaf 2 oktober kun je bij de NPO kijken naar de driedelige serie The Pembrokeshire Murders. De serie is gebaseerd op de Pembrokeshire moorden door de Welshe seriemoordenaar John Cooper. In 2006 besloot de pas gepromoveerde hoofdinspecteur Steve Wilkins om twee onopgeloste moordzaken uit de jaren 80 die verband hielden met een reeks inbraken, te heropenen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Pembrokeshire Murders

Steve Wilkins is net gepromoveerd tot hoofdinspecteur en besluit twee onopgeloste moordzaken uit de jaren ’80 opnieuw te openen. Dit nadat forensisch bewijs aantoont dat er een link is met een reeks inbraken in diezelfde periode. Voor die inbraken is iemand veroordeeld, maar als de connectie klopt, dan is deze man ook een seriemoordenaar. Wilkins moet met zijn team meer bewijs verzamelen om de man, die binnenkort vrij zal komen, achter de tralies te houden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Luke Evans, Keith Allen, Caroline Berry, David Fynn, Oliver Ryan, Alexandria Riley, Charles Dale, Steven Meo, Richard Corgan.

Het misdaaddrama van regisseur Marc Evans (Safe House) werd gebaseerd op de zaak rond seriemoordenaar John Cooper en is een opvolger van eerdere waargebeurde miniseries als White House Farm Murders en Des. De serie ging in première op ITV op 11 januari 2021.

The Pembrokeshire Murders is vanaf 2 oktober te zien op NPO 2.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter