The Princess Diaries 3 in ontwikkeling bij Disney

Volgens een recent rapport van The Hollywood Reporter is The Princess Diaries 3 in de maak bij Disney. Volgens de site zal Aadrita Mukerji het script schrijven voor het nieuwe deel in de franchise, dat een voortzetting zal zijn van de eerdere films met Anne Hathaway in plaats van een reboot of remake.

De site merkt op dat Hathaway zelf op dit moment geen deal heeft om terug te keren, maar ze heeft vaak gezegd dat ze open zou staan ​​om voor een vervolg als de mogelijkheid zich voordoet.

The Princess Diaries 3

De originele The Princess Diaries werd uitgebracht in 2001 en had een hoofdrol voor Hathaway als een Amerikaanse tiener die later ontdekt dat ze erfgenaam is van de troon van het Europese koninkrijk Genovia. De film zelf was gebaseerd op de gelijknamige roman van Meg Cabot. De andere hoofdrol was voor Julie Andrews. De release kreeg bijna universele bijval, waardoor Hathaway een superster werd en de film meer dan $ 165 miljoen verdiende aan de kassa.

In 2004 verscheen het vervolg The Princess Diaries 2: Royal Engagement, dat wereldwijd meer dan 134 miljoen dollar verdiende. Die film zette het verhaal van het origineel voort en zag Hathaway’s Mia Thermopolis terugkeren naar Genovia om uiteindelijk tot koningin te worden gekroond.

De hoofdrollen werden gespeeld door Anne Hathaway en Julie Andrews.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter