The Protégé vanaf 1 oktober te zien op Amazon Prime Video

The Protégé is vanaf 1 oktober te zien op Amazon Prime Video. De film is geregisseerd door Martin Campbell. Bekijk hieronder de trailer.

The Protégé op Amazon Prime Video 

Anna en Rembrandt zijn twee van ‘s werelds belangrijkste huurmoordenaars met een gezamenlijk, geheimzinnig verleden in Vietnam. Wanneer Anna’s mentor Moody wordt vermoord, moeten de twee rivalen een ongemakkelijke alliantie vormen en terugkeren naar Vietnam om de moordenaar op te sporen. Als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody (Samuel L. Jackson) en opgeleid in het familiebedrijf, is Anna (Maggie Q) ‘s werelds meest bekwame huurmoordenaar. Maar wanneer Moody – de man die als een vader voor haar was en haar alles leerde wat ze moest weten over vertrouwen en overleven – op brute wijze wordt vermoord, zweert Anna wraak. Als ze verstrikt raakt in de aantrekkingskracht van een raadselachtige moordenaar (Michael Keaton), wordt hun confrontatie dodelijk en de losse eindjes van een leven vol moorden worden nog intenser verwerven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michael Keaton, Maggie Q, Samuel L. Jackson, Robert Patrick.

De film is geregisseerd door Martin Campbell en geschreven door Richard Wenk. De producenten zijn Arthur Sarkissian, Moshe Diamant, Rob Van Norden, Yariv Lerner en Chris Milburn.

The Protégé is vanaf 1 oktober te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter