The Punisher en Elektra in eerste trailer Daredevil seizoen 2

Tijdens New York Comic Con hebben Netflix en Marvel Entertainment een eerste trailer onthuld van Daredevil seizoen 2. Deze kan je hieronder bekijken.

De serie draait om Matt Murdock en zijn eerste avonturen als Daredevil. Charlie Cox speelt de blinde advocaat Matt Murlock die samen met zijn beste vriend een nieuw advocatenkantoor is begonnen. ‘s Avonds gaat hij gemaskerd de straten van Hell’s Kitchen op om daar de georganiseerde misdaad aan te pakken, die in handen is van een mysterieuze ‘Mr. Fisk’.

In het tweede seizoen van Daredevil gaat de kijker kennismaken met de twee nieuwe personages Frank Castle a.k.a. The Punisher (Jon Bernthal) en Elektra Natchios (Elodie Yung). Daarnaast keren Karen Page (Deborah Ann Woll), Foggy Nelson (Elden Henson) en Claire Temple (Rosario Dawson) allemaal terug.

De reeks, die gebaseerd is op de gelijknamige superheld van Marvel, werd ontwikkeld door Drew Goddard. Op 10 april 2015 ging het eerste seizoen in première op Netflix. Daredevil maakt deel uit van de Marvel Cinematic Universe en speelt zich af na de gebeurtenissen in de film The Avengers.

Daredevil seizoen 2 is vanaf 18 maart te zien op Netflix.