The Rain seizoen 3 vanaf 6 augustus op Netflix

Bereid je voor op het einde. Netflix heeft bekendgemaakt dat The Rain seizoen 3 het laatste seizoen is van de serie en dat deze op 6 augustus 2020 zal verschijnen. De een wil de wereld redden, de ander wil een nieuwe wereld creëren. Rasmus en Simone binden de strijd weer aan om de mensheid te redden zoals we die kennen. Of wat er nog van over is. Het virus kan worden gestopt, maar tegen een prijs. Bekijk hieronder de trailer voor het derde seizoen.

The Rain seizoen 3

Zes jaar nadat een dodelijk virus bijna de hele bevolking van Scandinavië heeft weggevaagd, komen de Deense broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun veilige bunker en ontdekken ze dat de hele beschaving zoals zij die kenden verdwenen is. Ze voegen zich bij een groep jonge overlevers en gaan op zoek naar andere overlevenden. Het tweede seizoen eindigde met een cliffhanger, waardoor een derde seizoen niet uit kon blijven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard.

De serie is bedacht door Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen, Christian Potalivo. The Rain werd door Netflix uitgebracht op 4 mei 2018. Op 17 mei 2019 werd het tweede seizoen uitgebracht. Seizoen 3 zal het laatste deel zijn van The Rain zijn, hierna zal de Deense hitserie eindigen.

The Rain seizoen 3 is vanaf 6 augustus 2020 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter