The Return of the Rocketeer film verschijnt op Disney Plus

Meer dan dertig jaar na de première van de originele The Rocketeer film, komt Disney Plus nu met The Return of the Rocketeer. Dit meldt Deadline.

The Return of the Rocketeer

De film zal worden geproduceerd door het man en vrouw-duo David Oyelowo en Jessica Oyelowo onder hun Yoruba Saxon-vlag. David gaat mogelijk ook een rol spelen in de film. Het script voor The Return of the Rocketeer wordt geschreven door Ed Ricourt en zou zich richten op een gepensioneerde Tuskegee vlieger die de mantel van de Rocketeer op zich neemt. Dit is de eerste film onder de deal van Yoruba Saxon met Disney.

De originele film werd uitgebracht in 1991 en heeft een cultstatus, ondanks dat het geen enorm succes heeft gevonden aan de kassa. The Rocketeer werd geregisseerd door Joe Johnston en was een bewerking van de gelijknamige graphic novel.

De piloot Cliff vindt een rocketpack dat de drager in staat stelt te vliegen. Neville Sinclair heeft zijn zinnen gezet op de rocketpack, en is van plan om het aan de Nazi’s te geven. Om dit voor elkaar te krijgen probeert hij Cliffs vriendin Jenny te pakken te krijgen, om vervolgens te kunnen ruilen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter