The Simpsons wijdt volledige Treehouse of Horror aflevering aan Stephen King´s It

Na 33 seizoenen en meer dan 700 afleveringen lijkt de geanimeerde sitcom The Simpsons niet te stoppen. Eén traditie die er al bijna vanaf het begin is zijn de Treehouse of Horror afleveringen. Voor seizoen 34 besluiten de makers het episodische format van de Treehouse of Horror afleveringen te breken. Het hele speelduur van een aflevering van The Simpsons wordt besteed aan een eerbetoon aan het Stephen King-klassieker roman It, en diens verfilmingen. Dit seizoen zullen er ook niet één maar twee Treehouse of Horror afleveringen verschijnen.

The Simpsons maakt It aflevering

Zoals onthuld op San Diego Comic-Con 2022, via Variety, zal The Simpsons Seizoen 34 de allereerste Treehouse of Horror aflevering bevatten met één compleet verhaallijn. Normaal gesproken zijn de Treehouse of Horror afleveringen opgedeeld in drie verhaallijnen. Deze nieuwe aflevering zal een parodie worden op één specifiek genreklassieker. En in dit geval zal het gaan om een parodie van Stephen Kings roman, IT. Van het monsterroman zou je een heel seizoen kunnen maken, wat een complete aflevering wel rechtvaardigt.

Hoewel er geen grote details zijn onthuld buiten het bestaan ​​van de special, kunnen fans er bijna zeker naar uitkijken om de kinderen van Springfield, waaronder Bart en Lisa in de rollen van Losers Club te zien stappen. Misschien wordt het raar om Bart en Lisa in deze rollen te zien, we mogen in ieder geval hopen dat de schrijvers van The Simpsons niet de orgiescene uit het boek in de aflevering verwerken.

Bij het onthullen van het aanstaande Treehouse of Horror-nieuws, bracht uitvoerend producent Matt Selman het bestaan ​​van mash-up-tatoeages naar voren die Krusty de Clown combineren met Stephen Kings horrorclown Pennywise.

“We’ve never done a single fantastical, bloody, scary, dark story, told over the scope of the the 20 minutes and 40 seconds that is an episode. I think the fans are going to be really excited. Certainly the tattoos already exist of Krusty as Pennywise. So we’re just writing towards the tattoos now. You want as many tattoo worthy moments in your episodes as you can.”

Het is duidelijk dat seizoen 34 ook de eerste keer is dat The Simpsons een dubbele dosis Treehouse of Horror specials zal leveren, aangezien de IT-gerichte aflevering zal worden aangevuld met een tweede iteratie die het traditionele trio van parodieën zal opnemen. Op dit moment is slechts één van de geplande spoofs onthuld, het gaat om een parodie op de anime Death Note.

Dit zal niet de eerste keer zijn dat The Simpsons een anime-project op zich neemt, hoewel het genre niet veel is behandeld in een Treehouse of Horror -segment. (En velen zouden zeggen dat het daar de hoogste tijd voor is, aangezien de Halloween-specials van de show in het verleden Multiplicity en Ghost Dad hebben geparodieerd.).

Interessant genoeg zullen The Simpsons een geheel andere animatiestudio gebruiken om dat deel van de Treehouse -aflevering samen te stellen. Matt Selman noemde het ‘ongelooflijk authentiek’ en zei:

So I really think people are gonna freak out over that. We’re not trying to take on every single anime, it’s an unbelievably rich and diverse genre within itself. We’re not trying to do 20 shows and scoop it all into six minutes. It’s just one beloved thing, this show Death Note.

Hoewel het nog niet duidelijk is wanneer een van deze specials wordt uitgezonden, zal The Simpsons Seizoen 34 op zondag 25 september om 20:00 uur debuteren.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter