Nieuwe The Smurfs 2 posters

Columbia Pictures heeft twee nieuwe posters vrijgegeven voor de animatiefilm The Smurfs 2 (in het Nederlands De Smurfen 2). Deze kun je hieronder bekijken!

The Smurfs 2

The Smurfs 2

In dit vervolg creëert de boze tovenaar Gargamel een paar ondeugende Smurf-achtige wezens, waarmee hij de magische krachten van de Smurfen hoopt te kunnen benutten. Maar als hij er achter komt dat alleen een echte Smurf hem kan geven wat hij wil en alleen een geheime spreuk die Smurfin weet de wezens kan veranderen in echte smurfen, kidnapt Gargamel Smurfin. Hij brengt haar naar Parijs waar hij door miljoenen wordt aanbeden als ‘s werelds grootste tovenaar. Het is nu aan Grote Smurf, Klungelsmurf, Moppersmurf en Smurffatje om terug te keren naar de echte wereld, zich te herenigen met Patrick en Grace Winslow, en Smurfin te redden.

De stemmencast bestaat uit namen als Hank AzariaNeil Patrick HarrisJayma MaysBrendan GleesonFrank WelkerJonathan WintersKate PerryChristina RicciAlan CummingAnton YelchinJohn Oliver.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit namen als Tygo GernandtHuub DikstaalLottie Hellingman, Leo Richardson, Ewout Eggink, Jack Wouterse, Kim-Lian van der Meij, Florus van RooijenSascha VisserHumberto TanJohnny Kraaijkamp jr.Dieter Jansen.

De film is geregisseerd door Raja Gosnell op basis van een scenario door J. David Stem, David N. Wiess, Jay Scherick en David Ronn. The Smurfs 2 draait vanaf 31 juli 2013 in de Nederlandse bioscoop.