The Summer I Turned Pretty serie te zien op Prime Video

Binnenkort op Prime Video komt de nieuwe serie The Summer I Turned Pretty, gebaseerd op het boek van Jenny Han, auteur van de trilogie To all the boys. The Summer I Turned Pretty serie is vanaf 17 juni 2022 te zien op Prime Video.

The Summer I Turned Pretty

The Summer I Turned Pretty serie op Prime Video

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

The Summer I Turned Pretty is een trilogie van romans voor jonge volwassenen, geschreven door de Amerikaanse auteur Jenny Han en uitgegeven door Simon & Schuster. De serie omvat The Summer I Turned Pretty (2009), It’s Not Summer Without You (2010) en We’ll Always Have Summer (2011).

De Prime Video-serie wordt geleid door showrunners Jenny Han, die ook de pilot schreef, en Gabrielle Stanton. Han, Stanton en Karen Rosenfelt zijn uitvoerende producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen en Nne Ebong voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

In The Summer I Turned Pretty zijn er rollen voor Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson en Tom Everett Scott.

Jenny Han is de #1 New York Times-bestsellerauteur van de romans To All the Boys I’ve Loved Before en The Summer I Turned Pretty. Haar boeken zijn gepubliceerd in meer dan 30 talen. Voor televisie heeft ze samen twee nieuwe series gemaakt op basis van deze boeken: de Prime Video die binnenkort verschijnt The Summer I Turned Pretty, die ze uitvoerend produceert en co-showruns en de onlangs aangekondigde Netflix-serie XO Kitty, een spin-off van het To All The Boys universum, waarvan ze ook de uitvoerend producent en co-showrunner zal zijn. Jenny, voormalig bibliothecaris, behaalde haar MFA in creatief schrijven aan de New School.

The Summer I Turned Pretty serie is vanaf 17 juni 2022 te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter