The Truth About the Harry Quebert Affair vanaf 31 augustus op Fox

Vanaf 31 augustus is elke week een dubbele aflevering van The Truth About the Harry Quebert Affair te zien op Fox. De grote schrijver Harry Quebert, gespeeld door Golden Globe en Emmy Award genomineerde acteur Patrick Dempsey, wordt beschuldigd van moord nadat het lichaam van een jong meisje, Nola Kellergan, op zijn terrein wordt opgegraven. Bekijk hieronder alvast de trailer.

The Truth About the Harry Quebert Affair op Fox

De miniserie volgt de beroemde schrijver Harry Quebert, die plotseling wordt aangeklaagd voor moord, nadat op zijn terrein het levenloze lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden.

New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writer’s block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin van zijn mentor, sterauteur Harry Quebert, het lichaam gevonden van Nola Kellergan, die ruim dertig jaar eerder op vijftienjarige leeftijd spoorloos is verdwenen. Op Nola’s lichaam ligt het manuscript van de roman die Quebert zijn doorbraak naar het grote publiek heeft bezorgd. Harry Quebert is onmiddellijk hoofdverdachte en zijn beroemde roman komt in opspraak. Overtuigd van de onschuld van zijn grote voorbeeld vertrekt Marcus naar Harry’s huis in New Hampshire om op zoek te gaan naar de werkelijke toedracht rond de dood van Nola. Maar de waarheid blijkt veel gecompliceerder dan hij dacht.

Het drama is een tv-bewerking van het boek van Joël Dicker. De reeks markeert het tv-debuut van de Franse filmmaker Jean-Jacques Annaud (Seven Years in Tibet, Enemy at the Gates), die alle tien de afleveringen regisseerde.

De hoofdrollen worden gespeeld door Patrick Dempsey, Ben Schnetzer (The Book Thief), Kurt Fuller (Psych), Damon Wayans Jr. (New Girl), Wayne Knight (Seinfeld) en Virginia Madsen (Sideways).

The Truth About the Harry Quebert Affair is vanaf 31 augustus te zien op Fox.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter