The Walking Dead seizoen 10 vanaf 1 december op Netflix

The Walking Dead seizoen 9 is sinds oktober 2019 te zien op Netflix. Nu vragen fans van de reeks zich al een tijdje af wanneer The Walking Dead seizoen 10 zal verschijnen op Netflix Nederland. Eerder werd bekendgemaakt dat het tiende seizoen vanaf 6 oktober 2020 op de streamingdienst te zien zou zijn, maar Netflix heeft plotseling besloten om de release uit te stellen naar december. Vandaag is bekend geworden dat het seizoen vanaf 1 december te zien is.The Walking Dead seizoen 10 op Netflix Nederland

The Walking Dead is een verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk kregen gemeenschappen gestalte. Ze vochten en overleefden, bloeiden en er ontstond een nieuwe generatie.

Het is nu lente, een paar maanden na het einde van seizoen 9, toen onze groep overlevenden het aandurfde om naar Whisperer-gebied te trekken tijdens de strenge winter. De verzamelde gemeenschappen hebben nog steeds te maken met de na-effecten van Alpha’s gruwelijke machtsvertoning, terwijl ze zich organiseren in een militie-achtige strijdkracht en zich voorbereiden op een onvermijdelijke strijd.

Maar de Whisperers vormen een bedreiging die ze nog nooit hebben meegemaakt. Gesteund door een enorme horde van doden is het schijnbaar een gevecht dat ze niet kunnen winnen. De angst die het veroorzaakt zal de gemeenschappen besmetten en aanleiding geven tot paranoia, propaganda, geheime agenda’s en gevechten die hen als individuen en als samenleving zullen testen.

The Walking Dead is gebaseerd op de comic boek-serie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.

De serie heeft rollen voor Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross MarquandKhary Payton, Jeffrey Dean Morgan, Ryan HurstSamantha MortonCallan McAuliffeAvi NashEleanor MatsuuraCooper AndrewsNadia HilkerCailey Fleming, Cassady McClincyLauren Ridloff, Thora Birch en Kevin Carol.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter