The Walking Dead seizoen 11 vanaf 23 augustus op FOX

This is the beginning of the end. Zet het in je agenda, The Walking Dead seizoen 11 is vanaf 23 augustus te zien op FOX. Dat is slechts één dag na de uitzending in Amerika. Het elfde seizoen van The Walking Dead is vanaf die datum ook te zien op Star bij Disney Plus, met wekelijks een nieuwe aflevering. In het allerlaatste seizoen zien we hoe het verder gaat met de relatie tussen Negan en Daryl. Maggie maakt haar comeback in de finale van The Walking Dead.

The Walking Dead zal eindigen in 2022 met een uitgebreid elfde seizoen van twee jaar dat 24 afleveringen zal beslaan. Dit betekent echter niet het einde van de Walking Dead-franchise. Zo lopen er nu verschillende spin-offs. Ook komt er nog een nieuwe spin-off serie over Daryl en Carol, die in 2023 van start gaat, en een film over de verdwenen Rick Grimes.

The Walking Dead seizoen 11 op FOX

The Walking Dead is een verhaal dat 10 jaar geleden begon met een man die zijn familie probeerde te vinden. Dat gezin groeide en geleidelijk kregen gemeenschappen gestalte. Ze vochten en overleefden, bloeiden en er ontstond een nieuwe generatie.

In seizoen 11 moet de groep overlevenden Alexandria opnieuw van de grond af opbouwen, waar de groep van Ezekiel nieuwe bondgenoten probeert te vinden in de Commonwealth. Ook lijkt het erop dat er een nieuwe groep schurken aanbelt bij de overlevenden, genaamd de Reapers. We weten al wat we van de eerste twee afleveringen kunnen verwachten. Zo gaat de groep op een gevaarlijke missie om te zoeken naar voedsel, waar ze al snel vast komen te zitten in een metrotunnel. Ondertussen daagt Yumiko het proces uit bij de Commonwealth-buitenpost, die de levens van Eugen, Ezekiel en Princess bedreigt.

The Walking Dead is gebaseerd op de comic boek-serie geschreven door Robert Kirkman en uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.

De serie heeft rollen voor Norman Reedus, Danai Gurira, Melissa McBride, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam, Ross MarquandKhary Payton, Jeffrey Dean Morgan, Ryan HurstSamantha MortonCallan McAuliffeAvi NashEleanor MatsuuraCooper AndrewsNadia HilkerCailey Fleming, Cassady McClincyLauren Ridloff, Thora BirchKevin Carol, Lauren Cohan.

The Walking Dead seizoen 11 is vanaf 23 augustus om 22.00 te zien op Fox.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter