The Walking Dead: World Beyond promo ziet de terugkeer van een bekende

AMC heeft een nieuwe promo vrijgegeven voor de aankomende derde serie in The Walking Dead Universe, The Walking Dead: World Beyond. In de video zien we de grote connectie tussen de drie TWD-shows, want we zullen eindelijk meer leren over de groep met het 3 Circles-symbool, die waarschijnlijk de grootste schurken in het The Walking Dead-universum zijn. Oorspronkelijk zou de serie op 12 april van start gaan, maar zal nu later dit jaar in première gaan.

The Walking Dead: World Beyond

De spin-off zal dienen als de derde serie in de tv-franchise, na The Walking Dead en Fear the Walking Dead. De serie gaat over twee jonge vrouwelijke protagonisten en de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps. Sommigen worden helden, anderen worden schurken. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.

Twee zussen en twee vrienden verlaten samen een plek van veiligheid en comfort om moedige, bekende en onbekende gevaren te trotseren op een belangrijke zoektocht. Achtervolgd door degenen die hen willen beschermen en degenen die hen kwaad willen doen, ontvouwt zich een verhaal van volwassen worden en transformatie, waarbij alles wat ze weten over de wereld, zichzelf en elkaar veranderd.

Rollen in de serie zijn er voor Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston en Nico Tortorella.

De spin-off heeft als showrunner schrijver en producent Matt Negrete naast hoofd content officer Scott M. Gimple. The Walking Dead: World Beyond zal 10 afleveringen krijgen. De eerste spin-off, Fear the Walking Dead, zal ergens volgend jaar voor het zesde seizoen terugkeren, terwijl The Walking Dead momenteel de tweede helft van zijn tiende seizoen uitzendt.