The Witcher: Blood Origin vanaf 25 december op Netflix

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor The Witcher: Blood Origin. Elk verhaal heeft een begin. Dat van het continent is verloren gegaan in de tijd, maar wordt nu verteld in de serie The Witcher: Blood Origin. Deze nieuwe prequel speelt zich af in een elfenwereld 1200 jaar vóór de gebeurtenissen van The Witcher. Ontdek hoe het eerste prototype van een hekser werd gemaakt en welke gebeurtenissen hebben geleid tot de ingrijpende conjunctie der sferen, waardoor de werelden van monsters, mensen en elfen samenkwamen. Kijk The Witcher: Blood Origin vanaf 25 december 2022 op Netflix.

The Witcher: Blood Origin

The Witcher Blood Origin trailer

The Witcher: Blood Origin speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan…

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Yeoh, Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy, Huw Novelli, Francesca Mills, Zach Wyatt, Lizzie Annis en Amy Murray.

De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Declan de Barra, die ook dienst doet als showrunner. Het wordt geregisseerd door Sarah O’Gorman en Vicky Jodenon. Uitvoerende producenten zijn The Witcher showrunner Lauren Schmidt Hissrich, Jason Brown & Sean Daniel van Hivemind en Tomek Baginski & Jarek Sawko van Platige Films. De Poolse auteur Andrzej Sapkowski zal als creatief adviseur voor de serie dienen.

The Witcher: Blood Origin is vanaf 25 december 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter