Things Heard & Seen vanaf 29 april op Netflix

De Netflix film Things Heard and Seen, een bewerking van Elizabeth Brundage’s horror-thrillerroman, zal vanaf donderdag 29 april te streamen zijn. We zien Amanda Seyfried en James Norton als een getrouwd stel dat naar een oude boerderij in de Hudson Valley verhuizen. Vanaf dat moment beginnen ze al snel te beseffen dat er iets sinisters gebeurt in hun nieuwe huis dat hun relatie langzaam begint te beïnvloeden. Bekijk hieronder de trailer.

Things Heard and Seen Netflix

Things Heard & Seen op Netflix

De film volgt Catherine Clare, die met tegenzin het leven in het Manhattan van de jaren 80 verruilt voor een afgelegen huis in het kleine gehucht Chosen, New York, nadat haar man George een baan krijgt als docent kunstgeschiedenis aan een kleine Hudson Valley-universiteit. Hoewel ze haar best doet om de oude melkveehouderij om te vormen tot een plek waar de jonge dochter Franny gelukkig zal zijn, voelt Catherine zich steeds meer geïsoleerd en alleen. Ze merkt al snel dat er een sinistere duisternis op de loer ligt, zowel in de muren van het vervallen pand – als in haar huwelijk met George.

De cast wordt geleid door Amanda Seyfried, James Norton (Little Women), Natalia Dyer (Stranger Things), Rhea Seehorn (Better Call Saul), Alex Neustaedter (Colony) en F. Murray Abraham (Amadeus).

De film is geschreven en geregisseerd door Shari Springer Berman en Robert Pulcini. Gebaseerd op de veelgeprezen roman van Elizabeth Brundage. Stefanie Azpiazu produceert samen met Anthony Bregman, Julie Cohen en Peter Cron.

Things Heard & Seen is vanaf 29 april 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter