Thriller No Exit vanaf 25 februari op Disney Plus Nederland

De film No Exit zou eerder in de bioscoop verschijnen, maar zal nu direct verschijnen op streamer Disney Plus. No Exit is gebaseerd op het gelijknamige boek en is vanaf 25 februari 2022 e zien op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

No Exit Disney Plus

No Exit op Disney Plus

De studente Darby Thorne moet door een sneeuwstorm onderweg in de bergen een tussenstop maken. Ook andere onbekenden wachten er totdat de storm is uitgeraasd. Een van hen blijkt gevaarlijk wanneer de jonge vrouw op een ontvoerd kind stuit dat zich in een auto bevindt. Een zoektocht naar de ontvoerder wordt opgestart waarbij Darby haar leven op het spel zet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Havana Rose Liu, Danny Ramirez, David Rysdahl, Dale Dickey, Mila Harris, Dennis Haysbert.

No Exit is geregisseerd door Damien Power (Killing Ground) naar een scenario geschreven door Andrew Barrer en Gabriel Ferrari (Ant-Man and the Wasp). De film is geproduceerd door Scott Frank (The Queen’s Gambit). De thriller is gebaseerd op de gelijknamige roman van de schrijver Taylor Adams uit 2017.

De thriller No Exit is vanaf 25 februari 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter