Thriller serie Too Close vanaf 23 september bij NPO

De driedelige thriller serie Too Close is vanaf 23 september te zien bij NPO Plus. Vanaf 24 september is de reeks ook wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. In de serie onderzoekt Emily Watson (Chernobyl) de psyche van een vrouw die een vreselijke daad op haar kerfstok heeft. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Too Close serie op NPO

Forensisch psychiater Emma Robertson moet de geestelijke gesteldheid beoordelen van Connie Mortensen, een vrouw die iets vreselijks heeft begaan maar beweert zich er niets van te herinneren. De vlijmscherpe Connie voelt Emma’s onzekerheden haarfijn aan, met een complex kat-en-muisspel tot gevolg.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emily Watson, Denise Gough, Thalissa Teixeira, Risteárd Cooper, Jamie Sives, Nina Wadia, Karl Johnson, Eileen Davies.

Too Close, ook bekend als Under the Skin, is een driedelige dramaminiserie uit 2021, van de zender ITV en gebaseerd op de roman uit 2018 geschreven door Clara Salaman onder het pseudoniem Natalie Daniels. De serie ging in première op 12 april 2021. De regie van de serie was in handen van Susan Tully, die eerder werkte aan afleveringen van Silent Witness en Line of Duty.

Too Close is vanaf 23 september te zien bij NPO Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter