Tiger King seizoen 2 is mogelijk volgens regisseur

Volgens Netflix‘s eigen ranglijst van meest populaire films en tv-programma’s zijn vele mensen volledig geobsedeerd door Joe Exotic in de krankzinnige documentaireserie Tiger King. De zevendelige docuserie beschrijft het vreemde verhaal van Joe Exotic, een flamboyante en enorm zelfverzekerde eigenaar van een grote dierentuin in het midden van Oklahoma.

Maar terwijl het huidige verhaal van Joe Exotic en Tiger King: Murder, Mayhem and Madness eindigt met de zevende aflevering, lijkt het erop dat er misschien nog meer verhaal te vertellen is. In gesprek met EW zegt een van de regisseurs van de film, Rebecca Chaiklin, dat Tiger King seizoen 2 absoluut mogelijk is. Ze zei:

“To be continued. I mean, yes we have a crazy amount of footage and it’s a story that’s still unfolding. We’re not sure yet, but there could be a follow-up on this story because there’s a lot that’s still unfolding in it, and it’ll be just as dramatic and just as colorful as what has unfolded these past few years.”

Dit zou niet de eerste keer zijn dat Netflix een populaire docuserie heeft verlengd. De waargebeurde serie Making a Murderer was zo’n hit dat de streamingdienst een tweede seizoen van de show bestelde dat doorging met de ontwikkelingen.

Centraal staat de zelfbenoemde Tiger King Joe Exotic, een volgetatoeëerde tijgerliefhebber annex countryzanger met een geblondeerd matje. Joe Exotic, die eigenlijk Joe Schreibvogel heet, was ooit de eigenaar van rond de 200 tijgers en andere katachtigen, samengebracht in zijn Greater Wynnewood Exotic Animal Park in Oklahoma. De een omschrijft hem als ‘een mythisch personage midden in de rimboe van Oklahoma’ de ander als ‘een totaal geschifte, homoseksuele, schietgrage, drugsverslaafde fanaat’.

De documentaire is geregisseerd door Eric Goode en Rebecca Chaiklin.

Sinds 20 maart is Tiger King: Murder, Mayhem and Madness te zien op Netflix.