Tiny Pretty Things vanaf 14 december op Netflix

De serie Tiny Pretty Things is vanaf 14 december te zien op Netflix. Het project is in de trant van Black Swan en Pretty Little Liars. Wanneer een tragedie toeslaat op de meest prestigieuze balletschool van Chicago, waar elke danser zowel vriend als vijand is die fel strijden om felbegeerde rollen, dreigt het hechte vriendschappen te ontrafelen en een constellatie van geheimen bloot te leggen die een wereldberoemde instelling ten val kunnen brengen. Bekijk hieronder de trailer voor Tiny Pretty Things.

Serie Tiny Pretty Things op Netflix

Gigi, Bette en June behoren tot de beste leerlingen van hun exclusieve balletschool in Manhattan. De vrijgevochten Gigi is nieuw op school, en wil alleen maar dansen… maar dat zou weleens dodelijk voor haar kunnen zijn. Voor Bette lijkt alles in haar leven mee te zitten, maar het verlangen om haar talentvolle zus te overtreffen brengt een gevaarlijke kant van haar naar boven. En de perfectionistische June moét een hoofdrol zien te bemachtigen dit jaar, want anders maakt haar moeder voorgoed een einde aan haar dansdromen. In een wereld waarin iedereen zowel je vriend als je vijand zou kunnen zijn, doen de drie meisjes er alles aan om de top te bereiken. Ook als ze daarvoor moeten liegen, opofferen, manipuleren en bedriegen.

Het boek Tiny Pretty Things uit 2015 werd geschreven door Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. De Netflix-serie is geschreven door Michael MacLennan, die onder andere ook schreef voor de serie Bomb Girls.

Tiny Pretty Things cast

De cast van Tiny Pretty Things is inmiddels ook bekend. De rol van Bette wordt vertolkt door Casimere Jollette en June zal worden gespeeld door Daniela Norman. De cast bestaat verder uit namen als Lauren Holly,Kylie Jefferson, Casimere Jollette.

De serie Tiny Pretty Things is vanaf 14 december te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter