Titel Sonic The Hedgehog 2 aangekondigd

Sonic the Hedgehog krijgt een vervolg en de tweede film draagt de naam Sonic the Hedgehog 2. De naam komt met een logo werd vandaag gedeeld. Tegelijkertijd werd bekendgemaakt dat de film gepland staat om op 8 april 2022 uit te komen.

Sonic the Hedgehog 2

Hoewel er officieel geen castleden zijn aangekondigd, lijkt het erop dat de hoofdcast van de originele film allemaal terugkeren. Sonic the Hedgehog was een succes voor Paramount Pictures. Het vervolg ziet de terugkeer van regisseur Jeff Fowler, die zijn speelfilmdebuut maakte met het origineel. Daarnaast keren ook schrijvers Pat Casey en Josh Miller en producenten Neal H. Mortiz, Toby Ascher en Toru Nakahara terug voor Sonic The Hedgehog 2.

Sonic the Hedgehog 2 zal op 8 april 2022 verschijnen.

Sonic The Hedgehog

Ben Schwartz (Parks and Recreation, House of Lies) heeft zijn stem verlenen aan het titelpersonage. De cast van de Sonic the Hedgehog film bestaat verder uit Jim CarreyJames MarsdenTika SumpterNatasha RothwellAdam Pally en Neal McDonough.

De film is een adaptatie van de spellen en richt zich op Sonic’s pogingen om de kwaadaardige Doctor Robotnik te verslaan, die op zoek is naar de Chaos-smaragden. Dit is de eerste keer dat de Sonic-games zijn geadapteerd voor het grote scherm, maar het personage is eerder verschenen in zowel Wreck-It Ralph als de Ready Player One.

Deadpool-regisseur Tim Miller is uitvoerend producent, samen met Neal H. Moritz (The Fate of the Furious, 21 Jump Street, I Am Legend) die de film produceert. Jeff Fowler regisseert de film en maakte daarmee zijn debuut. Het scenario is geschreven door Patrick Casey en Josh Miller.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter