To All The Boys spin-off serie in ontwikkeling bij Netflix

Het is meer dan een maand geleden dat Netflix de laatste film van hun populaire trilogie To All the Boys verscheen, en nu laat Deadline weten dat de streamingdienst van plan is om het verhaal verder uit te breiden met een To All the Boys serie.

Netflix en Awesomeness, een van de studio’s achter de filmserie, zijn nog in de beginfase van de ontwikkeling en werken samen voor de rom-com serie met romanauteur Jenny Han die de potentiële serie gaat schrijven en produceren.

Het naamloze project draait om Kitty’s zoektocht naar ware liefde. Het personage speelde een cruciale rol in de eerste film, aangezien zij degene was die in het geheim alle liefdesbrieven van Lara Jean (Lana Condor) naar haar vroegere en huidige liefdes stuurde. Tijdens de eerste twee films bleek ze geen interesse te hebben in een liefdesleven vanwege haar jonge leeftijd op dat moment. In de laatste film kon Kitty echter haar eerste vriend genaamd Dae ontmoeten tijdens een reis in Zuid-Korea. Anna Cathcart, die de rol in de films speelde, keert terug voor het project.

To All The Boys serie

Vorig jaar verscheen de laatste film in de trilogie, To All The Boys: Always and Forever (oftewel To All The Boys 3). Terwijl Lara Jean Covey (Lana Condor) zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, haar vrienden en haar vriend Peter (Noah Centineo).

De cast bestaat uit namen als Lana Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, Anna Cathcart, Ross Butler, Madeleine Arthur, Sarayu Blue en John Corbett.

To All The Boys: Always and Forever is gebaseerd op het derde en laatste boek in Jenny Han’s boekenserie. De boeken waren een groot succes en schopten het zelfs tot de New York Times bestseller-lijst. Ook de eerste twee vefilmingen werden goed ontvangen. To All the Boys I’ve Loved Before is het eerste deel in de filmreeks en werd gevolgd door twee sequels, To All the Boys: P.S. I Still Love You en het aanstaande To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean.

De film is geschreven door Katie Lovejoy en geregisseerd door Michael Fimognari (The Haunting of Hill House).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter